Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

Weer 4 maanden voorbij....

14 mei 2011
Ik zit nu al een hele poos op school, want ben in februari 4 jaar geworden, nou dat was me wat hoor, het feest was heel leuk en gezellig en ik ben heel erg verwend. Ik heb een crossfiets gekregen, een fototoestel, een drumstel en heel veel andere kado's. Mama had een Cars taart gemaakt, die was mooi en lekker. En heel de dag is er lekker visite geweest, we gingen lekker met zn allen bovengespeeld, dat was echt lekker cool! Op school vond ik het de eerste dagen wel een beetje spannend en ik moest ook wel huilen af en toe. Juf Yvette was in de klas, dat was de invaljuf voor juf Francoise, want die had een babietje gekregen. Juf Yvette was wel lief maar ik ben wel blij dat mijn eigen juffen er weer zijn, Francoise en Helga. Wat een bofferd ben ik toch, twee van die lieve juffen in 1 klas! En natuurlijk Kaley, mijn vriendinnetje en buurmeisje zit ook in mijn klas, naast mij!
Verder hebben we hele leuke kinderen in groep b hoor en heb ik inmiddels mijn plekje gevonden.
Ook zijn we naar een nieuwe camping gegaan, Daar is het heel leuk en gezellig en je kunt daar lekker over de camping fietsen en spelen met alle andere kinderen. Fietsen kan ik al heel lang en goed los, zonder zijwielen, dus durf best te zeggen dat ik stoer ben.
Ik ben ook erg leif voor Evi, mijn kleine zusje, daar speel ik mee en doe ik gekke dingen mee. Dan moeten we allebei erg hard lachen, helemaal gieren van de lach!
Voor Benthe kan ik ook lief zijn, maar ook soms niet hoor en dan gaan we stoeien en slaan, ik win dan heel vaak maar moet dan ook weer op de mat, das wel weer jammer!
Sinds december ben ik aan het puffen met een medicijntje en daarom ben ik de hele winter niet ziek geweest, superspul! Ik kan het ook al goed, toen ik pas bij opa frans en oma Anke logeerde deed ik het helemaal zelf, want zij konden het nog niet...papa en mama hadden tegen mij gezegd dat ik het zelf moest doen en dat heb ik ook netjes gedaan, toen oma om 7.30 u wakker werd zat ik netjes te puffen op de bank, keurig ventje toch?!
Kus van Marijn

Weer een nieuw jaar

17 januari 2011
We zijn lekker in de herfstvakantie op vakantie geweest, wel een beetje nat, maar wel regelmatig naar een ballenbak geweest! Voor t laatst naar de Flaasbloem in Chaam, volgend jaar gaan we naar een nieuwe camping in Bunnik. Ik heb er niet zo'n zin in maar papa en mama denken dat het daar ook heel leuk is, dus dat wachten we maar af.... Verder hebben we sinterklaas gevierd 1x met opa Frans, oma Anke, Demi, Fleur, tante Tessa, oom Ferry, oom Andre en Roos. En daar kwam sinterklaas ook heen! Met twee pieten en heeeeeeeel veeeeeel kadootjes! Ik vond het allemaal wel heel spannend maar ook wel leuk, gelukkig bleven papa en mama in de buurt! De volgende dag kwamen oom Mark en tante Jolanda en opa Rien en oma Els langs, opa had ik het hele weekend al regelmatig gezien maar ik herkende hem niet. Oma was trouwens meegegaan naar mama's werk daar kwam Sinterklaas ook, opa kon niet mee, die moet dan elk jaar met de bus werken of klussen, wel jammer hoor! Ik heb het nog tegen de sint gezegd, dat ie niet meekon. Ik durfde alleen samen met papa mijn kadootje te halen, maar ging wel zelf dankjewel zeggen! Want dat hoort! Maar toen iedereen hier thuis was werd er aangebeld en ineens stond de hele gang vol met kadootjes! We hadden nog geluk want Zwarte Piet had bij de Ruben, van de buren, het raam van de voordeur kapot gebonkt! We hebben allemaal wel veel gekregen; dit was mijn score;
Duplo helikopter, Hijskraan met auto’s, Duplo vuilnisauto, Duplo brandweerauto, Vuilnisauto abrick, Plaid, Cars knutselspul, Kerstballen, Auto met bulldozer, Cars lampje, Party & co disney, Chocoladeletters,Spekletter, Spekjes,Cars duplo, Cars flipperkast, Verrekijker, Brandweerauto, Thomas strikset, Houten rails voor trein.
Dus echt veels te veel! Maar wel heel lief van sinterklaas! Daarna hebben we alles geprobeerd op te ruimen maar omdat mn zussen ook nog al wat gekrgen hebben hebben we meegedaan met de Aktie Schoenendoos bij Fleur op school. Dat geef je speelgoed wat je niet meer gebruikt of niet zo leuk meer vind aan de arme kindjes! Dus wij alle 3 een grote doos gegeven en kindejs blij gemaakt, hopen we dan.
Daarna werd ik weer eens ziek, keel-, oor-en longontsteking en bronchitis. Daar kreeg ik van de dokter een drankje voor en puffs en die helpen heel goed. Ik ben blij dat ik niet zoveel snot meer heb, want dat had ik elke winter.... nu maar hopen dat het blijft helpen....
Daarna werd het kerst, wat een gedoe allemaal, laat naar bed, heel de families zien en naar de kerk....met mama's zingende kindjes, dat was nou niet zo nodig geweest allemaal, doe nou allemaal maar normaal hoor.....We hadden toen wel lekker vakantie en zijn naar ballorig en naar blijdorp geweest, dat was leuk!! Met liesbeth en frank, mijn vrienden! Frank heeft een vliegtuig, oom andré een quad, oom mark een trein, opa had een ambulance en nu af en toe een bus en papa, die had een brommer, nu niet meer nu heeft ie een gele stoere auto, die op scoop lijkt van bob de bouwer. Met oud en nieuw hebben we in de tuin sterretjes afgestoken en kinder vuurwerk, dat was gaaf hoor, maar wel om 19.30 uur, daarna heb ik heerlijk geslapen, en werd pas de volgende ochtend weer wakker! Dat is niet alle nachten zo hoor, maar meestal wacht ik wel tot mijn lampje aangaat, papa kan dat zomaar ergens aan toveren en dan mag ik eruit. 's nachts heb ik nog wel een luier om, want das lekker makkelijk, als ik dan s morgens wakker ben dan hoef ik er niet uit... Mama heeft mijn kamer een beetje veranderd, Commode is nu een gewone kast en mijn bed staat in een donker hoekie, mijn auto's kan ik nu supergoed meespelen!
Na de vakantie ben ik gaan wennen op de basisschool, das echt heel leuk en gelukkig zit ik bij Kaley in de klas, mijn buurmeisje en daar ben ik verliefd op... Zij helpt mij goed in de klas, dat vind ik wel fijn. Ik ga liever niet bij de juf zitten maar naast Kaley....En dan bijna, over 2,5 weken ben ik jarig, dan wordt ik echt vier! En dan ga ik ook meegymen, denk ik....
Kus Marijn

Echt fietsen

06 oktober 2010
Ik kan het hoor, net als Benthe en Kaley! Zonder zijwielen op mijn vliegtuigfiets, stoer he en ik ben gelijk aan het stunten en slippen!
Het komt vast door mijn loopfiets zeggen papa en mama, nou ik denk dat het gewoon door superMarijn komt!

echt schandalig...

08 september 2010
Er is een lange leuke zomer voorbij en mama heeft me helemaal niet geholpen met mijn site! Nou had ik daar ook niet echt veel tijd voor want ik heb het heel erg druk altijd! Met spelen en boeven, met blonde meiden en voornamelijk dan Kaley, mijn buurmeisje waar ik straks ook mee in groep 1 kom, als het goed is....En waar ik ook verliefd op ben, we kussen altijd elke dag in de straat of op het schoolplein. Of in haar tuin of huis of in die van  mij.
De straat daar speel ik veel heerlijk fietsen, krijten en lekker aanrommelen. Heel veel ijsjes heb ik op deze zomer en we zijn natuurlijk op de camping geweest. Daar is het ook echt heel leuk! We hebben nu een caravan en daar kan ik lekker in slapen ook een beetje langer en dat vind iedereen fijn. Ik ben wel eens de meiden aan het vermaken als we allemaal moeten slapen maar nu moet ik dan in het grote bed en legt papa mij s nachts over!
Ik ben 17 juli ook nog een dagje in het ziekenhuis geweest, wat een ellende was dat zeg, zeggen ze dat ze je snottebellen weghalen, nou ik neem liever een zakdoek!
Maar goed het was nodig zeggen ze en ze zouden me helpen....nou weeet niet wat dokters daar onder verstaan maar vind het een aparte manier van helpen!
Eerst moest ik heel vroeg uit bed en waren mn zussen bij opa en oma. Kreeg ik helemaal niets te eten en drinken en gingen we met de auto weg, met papa en mama. Naar mama's werk bij de zieke kindjes. Daar moesten we een poosje wachten en kwam tante Jolanda gezellig even langs, die werkt daar ook! Daarna kwam de zuster ons halen, mama mocht van mij niet mee; ik ging met papa! Mannen onder elkaar! Mama wachtte met Maria weer op ons. Nou ging ik helemaal niet huilen, want ik had samen met mama een mooi boekje gelezen en daar stond alles in wat er zou gaan gebeuren, dus er was niets nieuws te beleven! Nadat alles achter de rug was moest ik natuurlijk wel huilen maar kreeg een mooie ballon van bob de bouwer! Die wilde ik eerst niet maar later wel...

waterpokken

15 april 2010
Op 31 maart zijn we naar de tandarts geweest, en daar heb ik heel goed mijn best gedaan, kreeg  een mooie sticker van iejoor. Benthe werd ziek en kreeg de waterpokken en ik kreeg ze 2 dagen later van haar (of nog van Dinand). Mama deed ons in bad met een hele vieze sok, met havermout, echt heel erg stinkend!!!! Maar Benthe bleef er over zeuren, ik deed mee maar vond het eigenlijk wel prima. Ik was niet erg ziek, had er maar een stuk of 40, maar wel hele grote en mocht wel lekker de hele dag televisiekijken! Gelukkig ging het ook met mijn na een week weer beter en na de pasen kon ik weer naar pinkelotje! Daar moest in wel weer even wennen en was ik nog niet zo stoer als normaal. Op eerste paasdag zijn we met Oma Anke, Opa Frans, tante Tessa, Oom Ferry, Oom Andre en Fleur en Demi naar het pannenkoekenhuis geweets voor een high tea, nou das gewoon lekker snoepen hoor, maar het was wel heel leuk! We gingen ook nog eieren zoeken daar! Nu zijn we afgelopen weekend naar de camping geweest, papa en mama hebben alles opgebouwd daar. We hebben heerlijk gespeeld en geslapen, samen met Benthe in het grote bed en ook weer leuk gespeeld met Anne en dr zussen, met de trein meegeweest en wezen zwemmen. Ook nog een heerlijk ijsje op, dus we waren er weer!!
 

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.